Accesul actionarilor la votul electronic se realizeaza pe baza de certificat digital calificat emis de o autoritate de certificare acreditata si a elementelor de acces proprii fiecarui actionar.

  • Se introduce token-ul in portul USB al calculatorului;
  • Dupa introducerea corecta a parolei token-ului se completeaza datele de identificare ale actionarului (atentie, este obligatorie ca adresa de e-mail sa fie cea atasata certificatului digital);
  • Se lanseaza cererea de acces vot electronic "TRIMITE SOLICITARE ACCES"
Transmiterea elementelor de acces (nume utilizator si parola) catre o terta persoana cu scopul de a ceda dreptul de vot, anuleaza votul si poate antrena raspunderea actionarului in conformitate cu art. 128 din Legea 31/1990 modificata cu L441/2006 si OUG 82/2007.

Utilizand aceasta modalitate de vot, SIF Moldova SA:
  • este indreptatita sa considere ca utilizatorul elementelor de acces (nume utilizator si parola) este actionarul SIF Moldova si unicul utilizator al elementelor confidentiale care asigura accesul la sistemul de vot prin buletin de vot electronic (certificat digital calificat, nume utilizator, parola, buletin de vot, inregistrare, validare);
  • este indreptatita sa considere ca ati fost de acord cu acest mod de exprimare a votului si ca aveti cunostinta si de existenta celorlalte mijloace de exercitare a votului (directa, buletin de vot scris, procura speciala, imputernicire)
Pentru probleme tehnice va rugam sa ne contactati la tel: 0787-869312; 0787-869305 sau pe mail: aga@sifm.ro

Nu sunteti autentificat cu un certificat digital calificat. Pentru a putea continua, introduceti dispozitivul criptografic (token-ul) in unul dintre porturile USB ale calculatorului, reporniti browserul, si accesati din nou aceasta pagina.